1-Daagse voor Mannen

Er zijn 4 wezenlijke thema’s in het leven die voor iedere man belangrijk zijn.

Ten eerste is het belangrijk dat je Innerlijke Leiding kunt nemen voor en over jezelf. Zodat je volledig in je kracht gaat staan. In beginsel wordt je vaak onbewust geleefd door onderliggende patronen, zoals pleasen, veel in je hoofd zitten, slecht bij gevoel kunnen of moeilijk keuzes kunnen maken. Patronen nemen dan de leiding over je. Een man in zijn kracht is een man die authentiek, betrouwbaar en integer is. En vanuit zijn Hart leeft. Zo’n man is zelfbewust, diep verbonden met zichzelf en zijn gevoel, en spreekt en handelt naar zijn diepste waarheid.

Ten tweede is het voor een man van wezenlijk belang dat hij een Purpose heeft. Oftewel een doel in zijn leven. Iets waarvoor hij wakker wordt en opstaat in de ochtend. Wat dat ook mogen zijn. Purpose geeft een gevoel van levendigheid. Iedere man wil zich nuttig maken, van dienst zijn. Bijvoorbeeld door en geweldige vader te zijn, of door zijn passie te leven. Wat jouw purpose ook is, het is essentieel dat je die helder krijgt en prioriteit geeft in je leven.

Ten derde is het voor iedere man belangrijk om een Divine Relatie te creëren in zijn leven. Waar een man tegenaan loopt in zijn relatie is een directe spiegel van zijn innerlijke uitdagingen. Hij komt exact dezelfde uitdagingen ook in andere delen van zijn leven tegen. Iedere vrouw snakt naar een aanwezige man met purpose die authentiek en betrouwbaar is en handelt naar zijn waarheid. Zo’n man kan ze vertrouwen en daar zal ze zich naar openen. Innerlijke patronen en blokkades zitten dit level van man zijn juist in de weg. Daarom is een relatie zo’n mooie spiegel voor onze groei en ontwikkeling.

En als laatste is het voor mannen essentieel om te creëren. Mannelijke energie is een naar buiten gerichte kracht die wil manifesteren. Dit manifesteren kan op zeer krachtige wijze. Dit noem ik Magie. Omdat je werkelijk het vermogen hebt om dat waar je ten diepste naar verlangt realiteit te laten worden. Als een Magiër die het onzichtbare zichtbaar maakt. Dit vraagt om diep in jezelf te kunnen keren en vanuit een diepere laag een magisch potentieel te leren gebruiken.

Ga aan de slag met de patronen en blokkades
die jouw man zijn in de weg staan

Tijdens de 1 daagse ‘Sta in je mannelijke kracht’ nemen we een diepe duik in jouw rugzak. Ik help je bij:

 • Helder krijgen van de dynamieken die spelen in jullie relatie. 
 • Helder krijgen van jouw mannelijke dynamieken die de huidige relatieproblemen veroorzaken.
 • Helder krijgen welke maskers jij opzet in de verbinding met je geliefde en hoe je weer de leiding terugneemt over jezelf en de relatie. 
 • Helen van de diepste wonden/trauma’s/gebeurtenissen die je nu belemmeren om de man te zijn die je wilt zijn. 
 • Meer in contact komen met je lichaam, je gevoel en je intuïtie (essentieel voor de relatie met jezelf en je geliefde).
 • Het leren communiceren op een verbonden manier.
 • In contact komen met je mannelijke energie en hoe je dit zelf toepast in je dagelijks leven. 
 • Het leren van de tools die je nodig hebt om hierna zelf jouw problemen dagelijks te doorbreken.

  Ik gebruik hiervoor verschillende methodes en technieken, zoals staat management, dankbaarheid, voice dialogue, innerlijk kindwerk, focussing, opstellingen en traumatherapie.

Wat gaan we doen tijdens een 1-daagse

Leiderschap

……….

Purpose

……….

Divine Relatie

…………

Magie

…………

Misschien heb je geen zin om een langdurig traject aan te gaan of wil je juist intensief doorpakken. Dat kan!

In 1 dag gaan jij en ik volledig de diepte in op het voor jouw belangrijkste thema. Of als je meerdere thema’s wilt verdiepen kan dat ook. Dan plannen we meerdere dagen in.

Veelvoorkomende dynamieken bij mannen:

 • Pleasen of jezelf wegcijferen, en daardoor jezelf verliezen in de relatie.
 • Het lastig vinden om eerlijk te zijn naar jezelf en je partner.
 • Je niet volledig kunnen verbinden met je partner, uit angst om te binden, je vrijheid te verliezen of verlaten te worden.
 • Moeite met communicatie wat steeds weer leidt tot conflicten of afstandelijkheid.
 • Een disbalans in mannelijke en vrouwelijke energie.
 • Niet de leiding kunnen nemen in de relatie en veiligheid bieden.
 • Het gevoel hebben dat je niet echt ‘Aanwezig’ kunt zijn in de relatie.
 • Niet je gevoelens kunnen uiten en/of de gevoelens van je partner kunnen ontvangen en haar daar in steun bieden.
 • Destructieve patronen, zoals veel denken/analyseren, kritisch zijn, je (emotioneel) afsluiten, agressie.
 • Teveel op jezelf gericht zijn en te weinig op je partner en de relatie.
nl_NLNederlands