mannencoach

Ga in je Kracht staan.

Als man trouw zijn aan jezelf = In Je Kracht Staan.

Om trouw te kunnen zijn aan jezelf moet je je diepste waarheid bewust voelen. Daar vervolgens voor gaan staan en naar handelen. Ongeacht wat anderen daar van vinden.

Dit betekent ook open en eerlijk zijn naar jezelf.

Erkennen dat je tegen problemen en uitdagingen in je leven aanloopt, en de moed hebben om ze aan te pakken, hoort daarbij. Ook al is dat spannend en confronterend.

Juist dan neem je leiding voor jezelf, en dus ook voor jouw omgeving.

Voor veel mannen is leiding nemen lastig, omdat ze:
1. zich niet bewust zijn van de steeds terugkerende diepere patronen waardoor ze zichzelf laten leiden en ont-krachten.
2. problemen graag zelf willen oplossen of eigenlijk hun kop in het zand steken.

Herkenbaar?

Een man in zijn kracht is en handelt bewust, met lef en commitment.

Maar dat is best lastig als je met problemen kampt (… I know!), zoals:

 • Meegaand zijn/pleasen/je verantwoordelijk voelen.
 • Jezelf wegcijferen.
 • Niet in contact zijn met je gevoel.
 • Conflict vermijden/uitdagingen uit de weg gaan.
 • Uitstelgedrag.
 • Veel piekeren/twijfelen/denken.
 • Niet helder hebben wat je wilt of wie je bent.
 • Niet kunnen genieten.
 • Weinig zelfvertrouwen.
 • Relatieproblemen.
 • Communicatieproblemen.
 • Emotionele problemen.
 • Stress.
 • Weinig energie.
 • Disbalans prive/werk.

Misschien loop je tegen dergelijke problemen aan en wil je ze veranderen.
“Maar ik weet niet hoe.!”, hoor ik mannen vaak zeggen.

Het goede nieuws is: Je kunt ze aanpakken!

Want deze problemen zijn het gevolg van diepere oorzaken in jou die je blijvend kunt transformeren.

Daarom is het belangrijk dat je je bewust wordt van ingesleten gedragspatronen, overlevingsmechanismen, belemmerende overtuigingen en weggestopte blokkerende emoties die jouw huidige problemen veroorzaken.

Zodat je ze kunt gaan aanpakken en eindelijk weer volledig jezelf kunt gaan zijn. Zelfs als je niet weet (of beter gezegd, bent vergeten) wie dat dan is.

Dit vraagt wel om de juiste begeleiding.

EN: Commitment!

Oftewel: Jezelf uitdagen door de grenzen van je comfortzone op te zoeken en er overheen te stappen. En je huidige struggles en problemen zien als uitdagingen en kansen die je krijgt om dieper naar binnen te gaan.

Op weg naar Vrijheid! Op weg naar jezelf zijn! Op weg naar in je Kracht staan!

En dat is precies waar Man Zijn over gaat.

Of je kunt…

… onbewust gevangen blijven in de steeds weer terugkerende belemmerende patronen in je leven. En de pijn ervan blijven ervaren.

(Patronen zoals: pleasen, jezelf wegcijferen, gefrustreerd zijn, onzeker zijn, piekeren, twijfelen. En misschien wel de ergste… je een Slapjanus voelen.)

Aan jou de keus!

Ik geloof er in ieder geval Heilig in dat iedere man in potentie een Leider in zich heeft. Een Koning! Ook jij!

De Man die trouw is aan zijn diepste Waarheid. Die zichzelf kent en voor zichzelf staat. En die handelt en leeft naar zijn diepste Waarheid. Overal en altijd.

Zo maakt hij het verschil voor zichzelf en zijn omgeving. Thuis. In werk. Waar dan ook. Of je nou werknemer, zelfstandige, manager, CEO, partner, vader of vriend bent.

In mijn wereld is iedere man die zijn moed en kracht toont door op te staan en zijn uitdagingen aan te gaan, en niet naar anderen en/of dingen buiten zichzelf wijst, een geboren Koning.

Met als uiteindelijke resultaat: rust, vrijheid, geluk, volledig jezelf zijn, trots, kracht… en je mooiste dromen waarmaken.

Dat is voor mij de formule voor een man die in zijn Kracht staat.

Als jij een man bent die bewust genoeg is en de moed heeft om op te staan dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als je niet het bewustzijn, de moed en het commitment hebt, please neem dan geen contact op.

Welkom

Als mannencoach help ik mannen hun huidige problemen aan te pakken en volledig in hun Kracht te staan. Zodat ze het gat overbruggen van waar ze nu staan naar wie ze werkelijk zijn – wat simpelweg betekent bewust worden van jezelf, trouw zijn aan jezelf, en handelen naar je diepste waarheid. 

Net zoals jij ben ik ook een geboren Koning. Het was een hele reis, vol hardnekkige problemen en uitdagingen, om te komen tot wie ik vandaag ben en waar ik sta, en ik ben er trots op.

De sleutels en schatten die ik heb ontdekt tijdens mijn avontuur (die nog iedere dag verder gaat), wil ik jou aanreiken zodat jij ook je problemen aan te pakken en te groeien naar ongekende hoogtes, precies waar je ten diepste werkelijk zou willen zijn. Zodat het jou minder tijd en minder moeite kost dan bij mij.

Op reis gaan vraagt commitment en inzet. Je zult zelf de eerste stap moeten zetten en bereid zijn het werk te doen dat nodig is. Vervolgens zul je rijkelijk worden beloond. Dat beloof ik je! 🙂

Als dit resoneert, blijf dan hangen.

Kijk rond op mijn website. Lees meer over mijn speciale coachtrajecten voor mannen. Of vraag een vrijblijvende kennismakingsessie aan, om kennis te maken met elkaar en met mijn unieke diepgaande manier van coaching in de natuur. Ik werk op dit moment op 3 plaatsen door heel Nederland: omgeving Breda (Brabant), Amersfoort (Utrecht) en Lochem (Gelderland).

Daarnaast organiseer ik (samen met geweldige collegae) transformerende evenementen, als opleidingen Systemisch Werk en Natuurcoaching, en verschillende retraites. Check mijn evenementen-pagina voor meer informatie.

Mocht je vragen hebben of iets willen delen, neem dan gerust contact met me op. Ik lees en beantwoord al mijn e-mails.

Als jij de stap durft te zetten, dan ben ik er voor jou!
Tijd om het vuur in je aan te wakkeren en te stoppen met slapjanussen.

Coen van Broekhoven

Mannencoach
(relatiecoach, bewustzijnstrainer, docent natuurcoaching & systemisch werk)
nl_NLNederlands