Als je benieuwd bent hoe ik als mannencoach jou kan helpen je problemen aan te pakken en in je kracht te staan, dan is een gratis coachsessie daarvoor de beste manier.

Tijdens deze coachsessie van een uur maken we kennis met elkaar, krijg je helder wat jij werkelijk wilt, wat je op dit moment in de weg zit en hoe je daar komt. Ook ervaar je wat de natuur doet tijdens het coachen. Als het klikt, kunnen we bespreken hoe een vervolg eruit ziet.

Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer. Dan bel ik je om een afspraak te maken. Uiteraard mag je mij ook bellen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Werkgebied

Ik werk in natuurgebied Den Treek bij Leusden (omgeving Amersfoort).

Elke week ben ik op maandag en dinsdag in omgeving Chaam (bij Breda, en dichtbij België) beschikbaar.

In overleg is een andere locatie in Nederland ook mogelijk.