Als je benieuwd bent naar hoe ik als mannencoach jou kan helpen in je kracht te staan en leiding te nemen over je eigen leven, dan is een gratis proefsessie daarvoor de beste manier.

Tijdens deze coachsessie van een uur maken we kennis met elkaar (een klik is essentieel mochten we met elkaar gaan werken), ontdek je wat de natuur voor je doet tijdens het coachen en krijg je helder wat jij werkelijk wilt in je leven en hoe je daar komt. Ook kunnen we bespreken hoe een eventueel vervolg eruit ziet.

Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer. Dan bel ik je om een afspraak te maken. Uiteraard mag je mij ook bellen.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

06 26 27 68 75

contact@coenvanbroekhoven.nl

Werkgebied

Ik werk in de bossen bij Leusden (naast Amersfoort). Elke week ben ik ook een dag in de buurt van Breda beschikbaar.

In overleg is een andere locatie in Nederland ook mogelijk.