Bob (33 jaar) over het coachtraject met Coen

Klik belangrijk

Vooraf twijfelde ik of Coen zou aansluiten bij wat ik zocht. Omdat er nogal een diversiteit aan coaches is, sommigen met een hoog ‘Tsjakkaaa’ gehalte of juist zweverig. Ik voelde ook wat angst, omdat ik al eerder een coachtraject had gedaan en wist dat het in het begin vermoeiend en confronterend was. Daar zag ik wat tegenop. Daarom was het voor mij belangrijk dat er een klik was, om tot de kern te kunnen komen.

Positiviteit

De manier waarop Coen mij stimuleerde en mijn prestaties en mijlpalen positief benadrukte, was precies wat ik nodig had. Soms voelde ik me daar zelfs wat ongemakkelijk bij, om te horen wat ik allemaal goed deed en hoe snel ik stappen had gezet. Ik stel hoge eisen aan mezelf en dan is het goed dat iemand me laat stilstaan en met een andere blik naar me kijkt en naar wat ik al bereikt heb. Dit was vooral heel fijn aan het begin van het traject, zodat het veel minder vermoeiend was dan ik van tevoren dacht. De positieve manier waarop Coen naar mensen en de wereld kijkt, was voor mij heel inspirerend en gaf me hernieuwde energie.

Wandelen in de natuur

Het wandelen in de natuur vond ik heel fijn. Ik was fysiek bezig en kon daardoor makkelijker de link leggen met mijn gevoel. Bij een zittend gesprek schiet ik al snel in mijn hoofd in plaats van dat ik vanuit mijn gevoel praat. Het was ook prettig dat we soms stil waren tijdens het wandelen en genoten van de natuur, om zo mijn gedachten de vrije loop te laten en te reflecteren. Bij een zittend gesprek met een coach zijn stiltes toch al gauw ongemakkelijk.

De fijnste versie van mezelf

Door het coachtraject heb ik de fijnste versie van mezelf hervonden. Ik sta meer in mijn kracht, waardoor ik minder twijfel en meer in het nu ben. Hierdoor geniet ik van hoe het op het moment is. Ik heb vertrouwen in mezelf, kan makkelijker loslaten en zien wat belangrijk is. Ik heb veel ruimte in mijn hoofd gekregen om me op mensen en dingen te focussen die echt belangrijk zijn in mijn leven en er voor anderen te kunnen zijn. Het heeft me relaxter gemaakt. Ik voel me gelukkiger en rustiger.

Meer verbinding

In mijn relatie met mijn partner kan ik nu meer de verbinding aangaan, waardoor onze relatie meer diepgang heeft gekregen. Ditzelfde ervaar ik ook in mijn relaties met anderen. Het brengt me geluk om met anderen te verbinden en het gaat me veel gemakkelijker af.

Nieuwe baan

Ook in mijn nieuwe baan merk ik hoe prettig het is om me meer te kunnen verbinden met collega’s. Zonder het coachingstraject had ik lang niet zo goed en fris en positief aan die nieuwe baan kunnen beginnen en daar niet zo´n impact kunnen hebben. Ik ben heel snel in het bedrijf gegroeid. Ik merk dat nu ik meer mezelf ben, waardoor ik heel natuurlijk een managerrol pak en ik krijg terug dat ik een heel positief effect heb op mijn collega´s. Door ze op een positieve manier te inspireren. Iedereen zat daar namelijk een beetje vast.

Aanbevelen

Ik kan een coachtraject bij Coen aanbevelen aan mannen van 25 tot 35 jaar die hoogopgeleid zijn en die het gevoel hebben dat alles moet: kinderen, een succesvolle baan en een eigen huis. Die met grote dromen de wereld zijn ingestapt en het dan toch blijkt tegen te vallen. Is dit het nu? Heb ik wel de juiste richting gekozen toen ik ben gaan studeren? Ook kan ik coaching van Coen aanraden aan mannen van 37 tot 45 jaar die verder in hun leven zijn en ook steeds denken: Was dit het nu? Die hun leven een 6,5 à 7 geven. Het gaat wel prima, ze kunnen de hypotheek betalen, er zijn verder geen dramatische dingetjes maar hun leven is ook niet echt fantastisch.

Flexibiliteit

Tot slot vond ik prettig dat Coen zo flexibel is. Hij voelt perfect aan wat er nodig is tijdens een sessie. Ook konden we altijd tot een passende afspraak komen. Daarnaast waardeerde ik het enorm om na iedere sessie een samenvatting te ontvangen met handvatten. Ik vond het soms lastig om te onthouden wat er tijdens een sessie allemaal was gebeurd. Natuurlijk sijpelen de effecten toch wel door, maar ik vond het heel fijn om het na te kunnen lezen.

 

Wil jij ook met mij op pad en in een uur gratis en vrijblijvend helder krijgen hoe jij je leven verandert? Meld je aan voor een gratis sessie!

Of twijfel je nog? Misschien vind je bij de veelgestelde vragen de antwoorden die je zoekt of neem contact met mij op. Ik sta je graag te woord!

nl_NLNederlands