Mannencoach

Jeetje, wat voel ik me Rijk en Gelukkig terwijl ik dit schrijf. Dankbaar …

Voor de band die ik nu ervaar met mezelf en anderen. In het bijzonder met mijn fantastische vrouw in een geweldige relatie vol passie. En met mijn twee prachtige blonde boys uit mijn eerdere relatie, van wie ik zielsveel hou en waarvan ik zoveel leer.

Voor mijn eigen coachpraktijk. Coach voor mannen is de ultieme baan die bij me past en die niet voelt als werk en me ongelooflijk veel voldoening geeft. Time flies als ik als coach bezig ben met mannen in hun kracht te zetten.

Hetzelfde geldt als ik samen met mijn vrouw als relatiecoach andere stellen aan het ondersteunen ben in het creëren van hun ultieme relatie.

Voor het genieten van het leven zelf, zoals in de natuur en in contact met anderen.

Hierdoor heb ik ’s ochtends als ik wakker wordt, zin in de dag en de drive om mijn leven steeds verder te ontwikkelen en te vormen naar hoe ik het wil.

En voor de rust, kracht en focus die ik heb gekregen, sinds ik mijn richting heb gevonden.

Maar lange tijd dacht ik dat dit niet voor mij was weggelegd. Toen voelde ik me eenzaam en straatarm. Telkens weer liep ik vast. In zelfvertrouwen, in zelfzorg, in werk en relaties. Zonder een doel in mijn leven, (over)leefde ik van dag tot dag.

Tot het dieptepunt dat ik dacht “Is dit het!?”.

Ik dacht dat ik mijn leven zo moest accepteren en genoegen nemen met een 6,5. Tegelijk benauwde me dat enorm. Ik voelde me teleurgesteld en machteloos. Zonder enige passie en energie.

Terugkijkend zijn al deze pijnlijke momenten juist de sleutels voor mij geweest.

Sleutels om te groeien en te leren. Het waren de juiste uitdagingen die ik nodig had om helder te krijgen wat ik wil in mijn leven.

Al die momenten daagden me uit om steeds dieper in mijn kracht te komen en het beste uit mezelf en mijn leven te halen. Met de juiste hulp van professionals, trainingen en waardevolle boeken.

Nu geloof ik dat álles mogelijk is in het leven.

Als je maar helder krijgt wat je wilt en je besluit dat je dat sowieso gaat bereiken.

Hoe dan ook!

Als je met die vastberadenheid in actie komt, dan komen al je dromen uit.

Dit inzicht gaf mij de drive om ook anderen te gaan helpen hetzelfde te bereiken.

Daarom ben ik verschillende coachopleidingen gaan volgen en heb, samen met mijn eigen opgedane ervaring en kennis, mijn unieke manier van coachen ontwikkeld.

Waarmee ik sinds 2010 al vele mensen heb mogen coachen.

Het geeft me een enorme voldoening om te zien hoe mannen volledig in hun kracht komen, helderheid krijgen in wat ze willen, verdieping krijgen in hun relaties en in actie komen om het hoogst haalbare uit hun leven te halen.

En misschien nog wel belangrijker, om te zien wat voor man ze worden na al deze transformaties. Waarmee ze hun omgeving positief beïnvloeden en écht gelukkig zijn.

Ik geloof dat het hele leven draait om persoonlijke ontwikkeling, van je geboorte tot aan je dood.

Ga maar na… Zoals één van mijn grootste inspirators Tony Robbins zo mooi zegt: “Alles in dit leven groeit of gaat dood.”

Of het nu gaat om een plantje of om je werk of relaties.

Groei is dus de sleutel.

Als je éénmaal weet hoe, kun jij ook het beste uit jezelf en je leven gaan halen.

Dat is een heerlijk vooruitzicht hè?

Hoe zou het zijn als jij je binnenkort ook zo gelukkig en dankbaar voelt, weet wat je écht wilt en in je kracht komt om alles te bereiken wat je wilt?

Kijk lekker rond op mijn website, lees meer over mijn coaching voor mannen en mocht ik wat voor je kunnen betekenen, zet dan die eerste stap naar jouw geluk door contact met mij op te nemen voor een gratis proefsessie.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de relatiecoaching die ik samen met mijn vrouw aanbiedt, kijk dan op onze website: www.ultiemerelatiemethode.nl.