Dankbaar voor de band die ik nu ervaar met mezelf en anderen. En met mijn twee prachtige blonde kereltjes, uit een eerdere relatie, van wie ik zielsveel hou en waarvan ik zoveel leer.

Doen waar ik goed in ben en ongelooflijk veel voldoening uit haal.

Als coach voor mannen, mannen in hun kracht zetten. Zodat ze hun problemen aanpakken en het gat overbruggen van waar ze nu staan naar waar ze willen zijn.

In het verleden als relatiecoach en -therapeut stellen helpen bij hun relatieproblemen.

En als internationaal trainer andere professionals leren de natuur te gebruiken in hun coaching, counselling en therapie.

Genieten van het leven zelf, zoals in de natuur en in contact met anderen. ’s ochtends wakker worden en echt zin hebben in de dag en de drive om mezelf en mijn leven steeds verder te ontwikkelen.

Maar dit was niet altijd zo …

Lange tijd dacht ik dat dit niet voor mij was weggelegd. Toen voelde ik me gefrustreerd en diep eenzaam. Telkens weer liep ik vast. In zelfvertrouwen. Uitstelgedrag. Werk. Relaties. Levensvreugde.

Ik was aan het overleven in plaats van leven. Geen doel. Geen richting. Totaal onbewust van hoe ik zelf mijn eigen kracht ondermijnde. Steeds liep ik weer vast. En het ging meer en meer pijn doen.

Tot ik op zo’n dieptepunt kwam, dat ik in ekaar gedoken zat, afgesloten van alles en iedereen, en dacht: “Is dit het!?”.

Moest ik genoegen nemen met een zesje?! Ik voelde me teleurgesteld en machteloos. Geen enkele passie of energie.

Ik was er klaar mee. Helemaal klaar mee. En herinnerde me één ding wat me altijd al had geboeid: Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling.

EINDELIJK besloot ik te stoppen met mijn overlevingsgedrag en het avontuur aan te gaan. Ik stond op en sloeg het pad in van zelfontwikkeling.

Een pad vol problemen en uitdagingen, want nu keek ik in mijn eigen spiegel en werd me bewust van mijn eigen gedrag. Confronterend! En tegelijk voldoenend.

Er kwamen geweldige professionals & experts op mijn pad. Allerlei trainingen en opleidingen. Inspirerende boeken.

En pijnlijke confronterende momenten. Die me uitdaagden om mijn problemen onder ogen te zien en aan te pakken.

Ze leverden me een schat op aan inzicht, ervaring en expertise. En gaven me de drive en vastberadenheid om anderen te gaan helpen hetzelfde te bereiken.

Ik ontwikkelde daaruit mijn eigen unieke manier van coaching. Waarmee ik sinds 2012 al vele mannen heb mogen ondersteunen.

Eén ding is me nu duidelijk: als je bereid bent de eerste stap buiten je comfortzone te zetten, en het commitment hebt om het werk te verzetten dat nodig is, dan kun je absoluut het gat overbruggen van waar je nu bent naar waar je wilt zijn.

Zelfs als je nu nog niet weet waar dat is. Zeker met de juiste begeleiding.

Zoals één van mijn grootste inspirators Tony Robbins zo mooi zegt: “Alles in dit leven groeit of gaat dood.” Of het nu gaat om een plantje of om je werk of relaties.

Groei = de sleutel.

En om te groeien moet je opstaan, uit je comfortzone stappen, problemen aanpakken en uitdagingen aangaan. Problemen en uitdagingen gebruiken als kansen om te groeien.

De mannen die dat doen maken tijdens een coachtraject een geweldige transformatie door. Daar word ik blij van!

De kracht die in ze vrij komt als ze helderheid krijgen, als ze besluiten nemen en in actie komen, als ze nieuwe vaardigheden leren en breken met oude patronen. Pure magie! De impact die dat op hun heeft …

… en misschien wel nog magischer: de impact die dat heeft op hun omgeving.

Als jij zo’n man bent die zijn problemen wilt aanpakken, dan ben je hier aan het juiste adres.

Kijk lekker rond op mijn website.
Lees meer over coaching voor mannen.
Vraag een vrijblijvende kennismakingsessie aan.

Heb je vragen, neem dan contact met me op.

Hartelijke groet,

Coen van Broekhoven

Coaching voor mannen


nl_NLNederlands