Stap uit je (on)comfortzone.

Tijdens een transformerend coachtraject in de natuur, breek je uit al je belemmeringen. Zodat je gaat leven vanuit jouw mannelijke Kracht.

In 8 sessies VOL in je Kracht (en meer…)

Vol in je kracht staan gaat niet alleen over het aanleren van nieuwe vaardigheden of tools. Het gaat over in je eigen spiegel kijken. Bewust worden. Van wat je nu denkt, voelt, doet en zegt. Zodat je helder krijgt welke problemen je nu zelf veroorzaakt en waarom. Zodat er ruimte ontstaat om die problemen aan te pakken en te komen van waar je nu bent naar waar je werkelijk wilt zijn. Het gaat over loslaten en transformeren van blokkerende emoties, belemmerende overtuigingen, beperkende beschermingsmechanismen en ondermijnende gedragspatronen. Die jou tot nu toe belemmeren je meest krachtige zelf te zijn en te voelen en handelen naar wat jij wilt en nodig hebt. Kortom, terug naar je diepste kern.

Dit is heel anders dan dat je naar een coach gaat voor een of enkele sessies met een specifieke vraag of specifiek probleem. Vaak is er een diepere oorzaak en ligt daar de sleutel tot blijvende diepgaande verandering. Die ook doorwerkt op meerdere leefgebieden. Zoals bijvoorbeeld veel mannen in hun werk tegen dezelfde problemen aanlopen als in hun relaties. Ik sta voor blijvende diepgaande verandering. Daarom werk ik op het aanpakken van de onderliggende oorzaken.

Als je echt wilt breken met dat waar je nu tegenaan loopt – waarvan ik weet dat je daar al langere tijd tegenaan loopt – dan heb je diepgang, doorzettingsvermogen, herhaling, actie en integratie nodig. Zodat jij je krachtig voelt en jouw ‘nieuwe jij’ je nieuwe standaard wordt.

Dit is de reden waarom ik werk met een coachtraject van 8 sessies van 1,5u. Door meerdere sessies samen te werken zijn je resultaten blijvend, diepgaand en merk je de veranderingen op alle leefgebieden. Daar sta ik voor! En doordat de coachsessies plaatsvinden in de natuur, gaan de processen nog sneller en dieper dan als we binnen zouden werken.

Snel doorpakken

Met een coachtraject van 8 sessies zijn we zo´n 3 maanden samen op pad. Mocht je sneller willen doorpakken en/of wegens agenda minder afspraken willen, dan is een traject van 4 halve dagen of 2 volledige dag ook een optie. Daarin komt dezelfde transformerende aanpak aan bod als in het coachtraject van 8 sessies. Het verschil is wel dat je minder integratietijd hebt tussentijds. Wat jouw commitment nog belangrijker maakt rondom en na onze coaching.

Individuele sessies

Individuele sessies zijn mogelijk NADAT we voor een innerlijk diepgaand traject zijn gegaan. Zo zijn er mannen die jaren na een traject blijven doorgroeien door om de zoveel tijd te blijven komen. Of die een fresh-up willen. Of een mentor aan hun zijde willen terwijl ze blijven groeien met hun onderneming. Ik weet wel, ik sta over een jaar niet meer waar ik nu sta. Ik blijf doorgaan met mijn innerlijke reis, op alle gebieden van mijn leven. Dus er valt voor jou steeds weer iets nieuws te halen bij me.

Voor mannen die er 100% voor gaan

Met mijn unieke manier van coachen in de natuur ondersteun ik je bij het bewust worden van overlevingspatronen, het doorbreken ervan, en het dieper in contact komen met jouw gevoel, diepste waarheid en (mannelijke) kracht. En ik ondersteun je bij de acties, buiten je comfortzone, die nodig zijn om al jouw doelen te bereiken. Dit is wat je nodig hebt om in je eigen kracht te staan en meer voldoening uit je leven te halen.

En ik zal eerlijk zijn. Blijvende diepgaande verandering komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het  is niet altijd een gemakkelijk proces. Het vraagt moed en commitment om echt te willen veranderen. Je ballen oprapen van de vloer en ervoor durven gaan. Veel mannen houden zo’n proces niet vol en vallen snel weer terug in oud gedrag. Al ben ik nog zo’n goede coach, als jij niet all the way gaat, is het zonde van jouw en mijn tijd.

Dus mail of bel alleen als je 100% gemotiveerd bent om dit proces met jezelf aan te gaan. Als jij het jezelf gunt en waard vindt, ben ik jouw man. 
Dan garandeer ik je dat je rijkelijk wordt beloond. Rijker dan je nu voor mogelijk houdt. Dat ervaren de mannen aan mijn zijde keer op keer; weer krachtig voelen, vol vertrouwen, dromen werkelijkheid laten worden, geluk en plezier uit het leven halen.

Als je nu een ‘ja’ voelt, vraag dan gerust een gratis coachsessie aan zodat we vrijblijvend kunnen kennismaken. 

De essentie van mijn coaching voor mannen

In de loop van de tijd ontdekte ik bij mezelf en bij de mannen die ik coach, een rode draad in wat het verschil maakt. En hoewel ik vooral intuïtief en op maat werk, zorg ik ervoor dat deze vijf pijlers in ieder geval uitgebreid aan bod komen: 

 • Bewustworden van jezelf (gedragspatronen, overtuigingen, communicatie)
 • In contact komen met je gevoel en waarheid
 • Oude pijn en belemmerende patronen doorbreken
 • Richting en doelen helder krijgen
 • Actie! 

Voorbeelden van doelen waar mannen aan werken tijdens een coachtraject zijn: 

 • Keuzes maken vanuit mijn hart/gevoel, in plaats vanuit mijn hoofd
 • Stoppen met pleasen/onzeker zijn 
 • Een succesvol bedrijf
 • Een leider zijn/rots in de branding zijn 
 • Helderheid krijgen (missie, werk, toekomst) 
 • Gelukkig zijn/genieten van het leven 
 • Stoppen met verslavingen 
 • Mijn relatie(s) verbeteren 
 • Een betere leidinggevende zijn

Praktisch

Planning
Bij voorkeur plannen we één sessie per twee weken. Waarbij tussen de eerste twee sessies één week, om momentum op gang te brengen. En pakken we de vijfde en zesde sessie samen tot één diepe sessie waarbij we naar de roots van alle problemen gaan en die transformeren. Zo komt er een diep proces op gang en zit er voldoende tijd tussen de sessies om de processen te integreren. Uiteraard bepalen we dit samen.

Tarieven en vergoeding
Kosten voor coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeringen.
Wel kun je deze in sommige gevallen aftrekken van je inkomstenbelasting onder ‘studiekosten’.
Voor bedrijven zijn de kosten volledig aftrekbaar.
Daarnaast blijkt vaak dat veel werkgevers bereid zijn om (mee) te betalen, dus dat is het overleggen waard.

De prijs van een coachtraject hangt af van verschillende factoren. In principe stuur ik voorafgaande aan het traject 1 factuur. Voor mij is dat ook commitment aan jezelf.

Werkgebied
Ik werk in natuurgebied Den Treek (bij Amersfoort) en op de Strijbeekse Heide (bij Breda, en dichtbij België).

In overleg is een andere locatie in de natuur ook mogelijk. Met eventuele extra reiskosten.

Hoe we daaraan werken

De methodieken en technieken in mijn rugzak komen vanuit diverse coachingsrichtingen. Onder andere:

Lifecoaching
Outdoor coaching
Lichaamsgerichte coaching
Bewustzijnsontwikkeling
Relatiecoaching
Loopbaancoaching
Stress- en burnoutcoaching
EFT (Emotional Focused Therapy)

Het voordeel hiervan is dat we met alles kunnen werken wat zich tijdens coachtraject aandient en daarmee de diepte in kunnen.

Vanwege het betrekken van de natuur tijdens de coaching, werken deze methodieken allemaal extra diep en krachtig. Wat leidt tot snelle, diepgaande en blijvende resultaten. Daarnaast heb ik technieken in mijn rugzak die speciaal voor het coachen in de natuur zijn ontwikkeld.

Welke methodieken en technieken ik inzet, hangt af van jouw doelen, van dat wat zich tijdens de sessies aandient en van wat ik aanvoel dat past bij jou.

Voorbeelden van diepgaande methodieken:
Systemisch werk, zoals familieopstellingen

Voice dialogue
Staatmanagement
Body drum release
Innerlijk kindwerk
Traumaverwerking
EFT

Ervaringen van mijn klanten

Jan-Willem, 31 jaar, CEO vastgoedbedrijf

Eerlijk gezegd was ik in het begin zeer sceptisch of deze coaching me überhaupt wat zou gaan brengen. Maar alleen al het bezig zijn in de natuur is heel lekker. Daar waar ik niet zo snel recht tegenover één of andere Dr.Rossi op een stoeltje zou gaan zitten praten. Na verloop van tijd merkte ik dat bepaalde gewoontes van me in de praktijk echt waren veranderd. Zoals het onderdrukken van mijn gevoelens. Nu voel ik gewoon aan waar ik zit. En ben andere kanten van mezelf en anderen gaan zien. Anders over anderen gaan denken en ze in hun waarde gaan laten. Dit geeft me veel meer rust. Het meest waardevolle is dat ik nu een geweldige relatie heb met mijn vriendin en niet meer die problemen heb gehad die ik in het verleden in eerdere relaties wel had. Ik reageer op een normale verbonden manier en niet meer vanuit emoties zoals frustratie. Coen is tussen sessies door ook betrokken en heeft meerdere malen contact met me gezocht. Hij is geïnteresseerd en vraagt hoe het met me gaat, of stelt voor om even te bellen als het nodig is. Dat waarder ik enorm. En heeft me de afgelopen tijd vele inzichten en mogelijkheden gebracht, die ik anders niet was gaan zien.

Auke – Bijna een jaar met Coen als coach mogen optrekken. Voor mij de manier om coaching te houden, in de natuur, open en direct. Coen en ik zijn verschillend als persoon aan de buitenkant maar hoe langer ik hem leerde kennen hoe meer we op elkaar leken vanuit de gevoelskant. Ik kan hem zeker aanraden! Duidelijk vraagstelling, minder rationeel en meer naar binnen en gevoel. Hier heeft hij mij heel goed mee geholpen en sturing gegeven. Daarnaast leuke vent, mooie humor en mooie anekdotes die helpen in je journey.

Richard – Lang ben ik op zoek geweest naar een coach waar ik een goed gevoel bij heb. Vanaf de eerste kennismaking zat dat meteen goed. Ik voelde meteen de klik en het begrip van Coen. Door samen in de natuur te verblijven krijgt de coaching nog een extra dimensie. Coen is een bijzondere en eerlijke man. Bijzonder bedoel ik vanuit de meest positieve betekenis van het woord. Dankzij Coen ervaar ik de kracht van het voelen. Iets dat voor mannen nogal lastig blijkt te zijn, in ieder geval wel voor deze man. Geen zweverig gedoe, gewoon praktische mannencoaching. Maar dan wel vanuit het hart. Het heeft mijn leven verrijkt.

Bas – Bijzondere man. Oprecht en uniek! In mijn ogen een prettige en goede coach. Ik durfde mij bij hem open te stellen. Ik heb dit traject als heel waardevol, confronterend, maar zeker helend en als krachtig ervaren. Er was ook ruimte voor humor, speelsheid en spontaniteit. Dat maakte het ook leuk en keek ik uit naar elke sessie, En dan ook nog in de natuur, waar onze ware verbinding ligt. Dankzij hem voel ik de innerlijke koning in mij groeien, die er mag zijn en mag staan waar hij voor staat. Letterlijk recht gaan staan. Innerlijke waarheid en leiderschap, waarbij kwetsbaarheid juist mannelijk en krachtig is. Tevens ben ik bewuster geworden van mijn vader en moederwonden, en hierdoor mijn vele overlevingsmechanismen.
Ben me ook bewuster geworden van wat en waar ik emoties lijfelijk voel. Hij gaat daar op in. Het is en blijft een wisselwerking, maar als je in staat en bereid bent om echt naar jezelf en de realiteit te kijken, dan is Coen de man die je daarbij kan helpen, inspireren en begeleiden. Ik ben met zeer veel nieuwe positieve energie in het leven komen te staan. Ik raad hem dan ook echt aan.

Rick – Coen is een coach die vanuit zijn gevoel en ervaring erg goed aansluit op jouw proces. Het lukt hem om mensen in hun kracht te zetten. Hij doet het met passie en dat zie je. Coen is een mooi mens en een erg goeie coach. Ik zou hem iedereen man aanraden. Persoonlijk heb ik veel aan hem gehad en ben erg dankbaar wat hij mij gegeven heeft.

Marco – Een prima coach die je de spiegel voorhoudt en je laat nadenken. Daarnaast geeft Coen je gereedschap om obstakels op te ruimen en hierdoor de weg vrij te maken naar het genereren van energie en balans. Dankzij Coen weet ik veel beter wat echt belangrijk is en hoe dit te borgen en om niet in dezelfde valkuil te geraken. Topper👍

Michel – Een aanrader voor iedere man om contact op te nemen met Coen! Ik had eerst het idee dat ik helemaal geen coach nodig heb, want er is toch niks mis met mij?! Er is (en was) ook helemaal niks mis met me, maar Coen heeft me op weg geholpen om er uit te halen wat er in zit. Dat bleek meer te zijn dan ik zelf kon zien. Met praktische handvaten, stimulerende gesprekken en inspirerende oefeningen heeft Coen van mij een completer mens weten te maken. Door uit mijn hoofd en terug naar mijn gevoel te gaan, mijn verschillende types en karakters te herkennen en te luisteren naar wat de natuur mij probeert te vertellen ben ik meer kunnen worden wie ik ben. Dat is soms confronterend, maar vooral positief verassend. Coen zijn prettige en op een vriendschappelijke manier van coaching, in samenwerking met de prachtige natuur als zijn kantoor, zorgt ervoor dat ik iedere man kan aanraden om in ieder geval eens de telefoon te pakken en Coen te bellen.

Robert – Coen heb ik een aantal jaar geleden ontmoet. Ik voelde toen wel een klik en ik dacht misschien gaan we elkaar ooit nog eens tegenkomen. Toen ik privé en zakelijk tegen mezelf aan begon te lopen besloot ik Coen een berichtje te sturen. Ik weet de tekst nog letterlijk….”Hey Coen, lang geleden! Hoe is het?” Coen antwoorde en de eerste stap was gezet voor deze man die altijd alles zelf doet. Door de confrontaties, de spiegels, de interactie maar ook zeker de stiltes, ben ik verder gekomen dan ik ooit had kunnen verzinnen. Ik mag zeggen dat ik in balans ben. In balans vanuit mijn kwetsbare ik. Waar eerst mijn ego de leiding had en de dienst uitmaakte is de muur steen voor steen afgebroken en er een mooie pure persoonlijkheid naar voren gekomen. Naarmate het traject vorderde, schoot mijn zakelijke carrière als een speer de lucht in. Mijn levensmotto was “zonder wrijving geen glans”. Nu is mijn motto “Kracht uit kwetsbaarheid”. Ik wil Coen bedanken voor de mooie spiegels, confrontaties en openheid over en weer. Er moet een veilige basis zijn voor groei. Deze basis biedt Coen.
Iedere man die met zichzelf aan de gang wil, de leider en de volger van zijn hart wilt zijn en het allerbeste uit zichzelf wilt halen. Die man raadt ik van harte aan om Coen te benaderen. Het is een investering, maar wel één die zich dubbel en dwars uitbetaalt. Neem jezelf bij de hand en laat Coen je begeleiden. Ik kan er uren over doorgaan, maar bel hem gewoon. Het wordt het beste telefoontje van je leven.

Maak gratis kennis via een coachsessie

Overweeg je een coachtraject bij mij? Dan nodig ik je uit om een gratis coachsessie te plannen.

Tijdens deze coachsessie van een uur maken we kennis met elkaar (een klik is essentieel mochten we met elkaar gaan werken), ontdek je wat de natuur voor je doet tijdens het coachen en krijg je helder wat jij werkelijk wilt in je leven en hoe je daar komt. Ook kunnen we bespreken hoe een eventueel vervolg eruit ziet.

Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer. Dan bel ik je om een afspraak te maken. Uiteraard mag je mij ook bellen.

nl_NLNederlands