Stap uit je comfortzone.

Tijdens een transformerend coachtraject in de natuur, breek je uit al je belemmeringen. Zodat je gaat leven vanuit jouw mannelijke Kracht.

In 8 sessies vol in je kracht

Vol in je kracht staan gaat niet alleen over het aanleren van nieuwe vaardigheden of tools. Het gaat over in je eigen spiegel kijken. Bewust worden. Van wat je nu denkt, voelt, doet en zegt. Zodat je helder krijgt welke problemen je nu zelf veroorzaakt en waarom. Zodat er ruimte ontstaat om die problemen aan te pakken en te komen van waar je nu bent naar waar je werkelijk wilt zijn. Het gaat over loslaten en transformeren van blokkerende emoties, belemmerende overtuigingen, beperkende beschermingsmechanismen en ondermijnende gedragspatronen. Die jou tot nu toe belemmeren je meest krachtige zelf te zijn en te voelen en handelen naar wat jij wilt en nodig hebt. Kortom, terug naar je diepste kern.

Dit is heel anders dan dat je naar een coach gaat voor een of enkele sessies met een specifieke vraag of specifiek probleem. Vaak is er een diepere oorzaak en ligt daar de sleutel tot blijvende diepgaande verandering. Die ook doorwerkt op meerdere leefgebieden. Zoals bijvoorbeeld veel mannen in hun werk tegen dezelfde problemen aanlopen als in hun relaties. Ik sta voor blijvende diepgaande verandering. Daarom werk ik op het aanpakken van de onderliggende oorzaken.

Als je echt wilt breken met dat waar je nu tegenaan loopt – waarvan ik weet dat je daar al langere tijd tegenaan loopt – dan heb je diepgang, doorzettingsvermogen, herhaling, actie en integratie nodig. Zodat jij je krachtig voelt en jouw ‘nieuwe jij’ je nieuwe standaard wordt.

Dit is de reden waarom ik werk met een coachtraject van 8 sessies van 1,5u. Hierdoor zijn je resultaten blijvend, diepgaand en merk je de veranderingen op alle leefgebieden. Daar sta ik voor! En doordat de coachsessies plaatsvinden in de natuur, gaan de processen nog sneller en dieper dan als we binnen zouden werken.  

Voor mannen die er 100% voor gaan

Met mijn unieke manier van coachen in de natuur ondersteun ik je bij het bewust worden van overlevingspatronen, het doorbreken ervan, en het dieper in contact komen met jouw gevoel, diepste waarheid en (mannelijke) kracht. En ik ondersteun je bij de acties, buiten je comfortzone, die nodig zijn om al jouw doelen te bereiken. Dit is wat je nodig hebt om in je eigen kracht te staan en meer voldoening uit je leven te halen.

En ik zal eerlijk zijn. Blijvende diepgaande verandering komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het  is niet altijd een gemakkelijk proces. Het vraagt moed en commitment om echt te willen veranderen. Je ballen oprapen van de vloer en ervoor durven gaan. Veel mannen houden zo’n proces niet vol en vallen snel weer terug in oud gedrag. Al ben ik nog zo’n goede coach, als jij niet all the way gaat, is het zonde van jouw en mijn tijd.

Dus mail of bel alleen als je 100% gemotiveerd bent om dit proces met jezelf aan te gaan. Als jij het jezelf gunt en waard vindt, ben ik jouw man. 
Dan garandeer ik je dat je rijkelijk wordt beloond. Rijker dan je nu voor mogelijk houdt. Dat ervaren mijn klanten keer op keer; weer krachtig voelen, vol vertrouwen, dromen werkelijkheid laten worden, geluk en plezier uit het leven halen.

Als je nu een ‘ja’ voelt, plan dan gerust een gratis coachsessie zodat we vrijblijvend kunnen kennismaken. 

Hoe we daaraan werken

De methodieken en technieken in mijn rugzak komen vanuit diverse coachingsrichtingen. Onder andere:

Lifecoaching
Outdoor coaching
Lichaamsgerichte coaching
Bewustzijnsontwikkeling
Relatiecoaching
Loopbaancoaching
Stress- en burnoutcoaching
EFT (Emotional Focused Therapy)

Het voordeel hiervan is dat we met alles kunnen werken wat zich tijdens coachtraject aandient en daarmee de diepte in kunnen.

Vanwege het betrekken van de natuur tijdens de coaching, werken deze methodieken allemaal extra diep en krachtig. Wat leidt tot snelle, diepgaande en blijvende resultaten. Daarnaast heb ik technieken in mijn rugzak die speciaal voor het coachen in de natuur zijn ontwikkeld.

Welke methodieken en technieken ik inzet, hangt af van jouw doelen, van dat wat zich tijdens de sessies aandient en van wat ik aanvoel dat past bij jou.

Voorbeelden van diepgaande methodieken:
Voice dialogue
Staatmanagement
Body drum release
Opstellingswerk
EFT

Ervaringen van mijn klanten

Jan-Willem, 30 jaar, CEO vastgoedbedrijf

Eerlijk gezegd was ik in het begin zeer sceptisch of deze coaching me überhaupt wat zou gaan brengen. Maar alleen al het bezig zijn in de natuur is heel lekker. Daar waar ik niet zo snel recht tegenover één of andere Dr.Rossi op een stoeltje zou gaan zitten praten. Na verloop van tijd merkte ik dat bepaalde gewoontes van me in de praktijk echt waren veranderd. Zoals het onderdrukken van mijn gevoelens. Nu voel ik gewoon aan waar ik zit. En ben andere kanten van mezelf en anderen gaan zien. Anders over anderen gaan denken en ze in hun waarde gaan laten. Dit geeft me veel meer rust. Het meest waardevolle is dat ik nu een geweldige relatie heb met mijn vriendin en niet meer die problemen heb gehad die ik in het verleden in eerdere relaties wel had. Ik reageer op een normale verbonden manier en niet meer vanuit emoties zoals frustratie. Coen is tussen sessies door ook betrokken en heeft meerdere malen contact met me gezocht. Hij is geïnteresseerd en vraagt hoe het met me gaat, of stelt voor om even te bellen als het nodig is. Dat waarder ik enorm. En heeft me de afgelopen tijd vele inzichten en mogelijkheden gebracht, die ik anders niet was gaan zien.

De essentie van mijn coaching voor mannen

In de loop van de tijd ontdekte ik bij mezelf en bij de mannen die ik coach, een rode draad in wat het verschil maakt. En hoewel ik vooral intuïtief en op maat werk, zorg ik ervoor dat deze vijf pijlers in ieder geval uitgebreid aan bod komen: 

 • Bewustworden van jezelf (patronen, overtuigingen)
 • In contact komen met je gevoel
 • Oude pijn en belemmerende patronen doorbreken
 • Richting en doelen helder krijgen
 • Actie! 

Voorbeelden van doelen waar mannen aan werken tijdens een coachtraject zijn: 

 • Keuzes maken vanuit mijn hart/gevoel, in plaats vanuit mijn hoofd
 • Stoppen met pleasen/onzeker zijn 
 • Een succesvol bedrijf
 • Een leider zijn/rots in de branding zijn 
 • Helderheid krijgen (missie, werk, toekomst) 
 • Gelukkig zijn/genieten van het leven 
 • Stoppen met verslavingen 
 • Mijn relatie(s) verbeteren 
 • Een betere leidinggevende zijn

Praktisch

Planning
Bij voorkeur plannen we één sessie per twee weken. Zo zit er voldoende tijd tussen de sessies om de processen te integreren. Uiteraard bepalen we dit samen.

Ik ben zowel doordeweeks overdag als ’s avonds (niet in de donkere periode) beschikbaar.

Tarieven en vergoeding
Kosten voor coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeringen.
Wel kun je deze in sommige gevallen aftrekken van je inkomstenbelasting onder ‘studiekosten’.
Voor bedrijven zijn de kosten volledig aftrekbaar.
Daarnaast blijkt vaak dat veel werkgevers bereid zijn om (mee) te betalen, dus dat is het overleggen waard.

De prijs van een coachtraject hangt af van verschillende factoren. Betalen in termijnen is mogelijk.

Werkgebied
Ik werk in natuurgebied Den Treek (bij Amersfoort). En op de Strijbeekse Heide (bij Breda, en dichtbij België).

In overleg is een andere locatie in de natuur ook mogelijk.

Maak gratis kennis via een coachsessie

Overweeg je een coachtraject bij mij? Dan nodig ik je uit om een gratis coachsessie te plannen.

Tijdens deze coachsessie van een uur maken we kennis met elkaar (een klik is essentieel mochten we met elkaar gaan werken), ontdek je wat de natuur voor je doet tijdens het coachen en krijg je helder wat jij werkelijk wilt in je leven en hoe je daar komt. Ook kunnen we bespreken hoe een eventueel vervolg eruit ziet.

Stuur mij een e-mail met je telefoonnummer. Dan bel ik je om een afspraak te maken. Uiteraard mag je mij ook bellen.