Hans over het coachtraject met Coen

Wanneer je voor jezelf opzoek gaat naar hulp maak je al een belangrijke stap in je leven. Voor mij was het dan ook zeer belangrijk om eerst een kennismakingssessie te hebben met Coen. Na mijn eerste sessie hoefde ik niet lang na te denken. Het voelde zelfs alsof wij elkaar al jaren kenden.

Vaak ging ik in het dagelijks leven maar door terwijl het zo belangrijk voor mij was om letterlijk stil te staan en naar de situatie te kijken. Dat kreeg ik tijdens de coachsessies. Fantastisch om te wandelen in de natuur, ik voelde me vrij, genoot van de buitenlucht en moest soms letterlijk door de modder heen wat betrekking had op de onderwerpen waar ik mee bezig was. Echt een cadeau!

Van iemand die voornamelijk bezig was met helpen en zorgen voor de ander, kwam ik er al snel achter dat ik juist ook voor mijzelf mocht gaan zorgen. Wat ik vooral geleerd heb is dat ik vaak onbewust in oude patronen blijf hangen omdat het zo lekker veilig is. Hoe fijn is het dan dat iemand je hier zonder oordeel op kan wijzen en je kan leren hoe je dit doorbreekt.

Ik sta nu een stuk bewuster in het leven en merk dat ik mij veel vrijer voel dan voorheen. Bovendien durf ik veel meer en ben niet meer bang om fouten te maken. Wat ik vooral waardeerde in de sessies was de openheid die we naar elkaar konden uitspreken. Er was geen sprake van goed of fout maar eerder respect. Het heeft mij zeer geholpen om op deze manier eenĀ  coachtraject te bewandelen.

Wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt maar verder wilt dan kan ik je zeker aanbevelen om met Coen het bos in te gaan. Het heeft mijn leven verrijkt.

nl_NLNederlands