Evenementen

Hier vind je al mijn aankomende evenementen, zoals 1-daagse en meerdaagse retraites en opleidingen. Als je wilt deelnemen aan groepsactiviteiten om diep transformerende processen door te gaan en/of te leren diep transformationeel werk te faciliteren, lees dan verder.

 • 15 maart & 5 april 2024gratis kennismaking OPLEIDING Outdoor Life Coaching
  Op beide dagen kun je gratis ervaren hoe het is om met en in de natuur te werken als coach en/of deze te integreren in jouw professie. Zowel in Breda als op de Veluwe. Je zult versteld staan van de eenvoud en tegelijk enorme diepgang. Ik ken geen andere methode die zo diep gaat als dit.
 • 12 april t/m 28 september 2024OPLEIDING Outdoor Life Coaching
  Samen met Peter Krijger, ooit een van mijn grootste inspirators, en de laatste jaren partner in crime, faciliteren wij onze opleiding Outdoor Life Coaching. Ik ben erg enthousiast!!! Want sinds lange tijd, na jaren 1- en 2-daagse trainingen, geven we nu weer een volledig trainingsprogramma van 7 x 2-daagse blokken. Waardoor we opnieuw de diepte ingaan met coaching met en in de natuur. In diverse prachtige natuurgebieden door heel Nederland. Daarnaast krijg je ook levenslang toegang tot al onze online trainingen. Super krachtig! Deelname €2500.
 • 25 april t/m 20 december 2024OPLEIDING Familieopstellingen/ Natuurcoaching
  Ik ben super enthousiast om te delen dat de samenwerking met Yvonne Woordes van Samen Systemisch Werken plaatsvindt in 2024!! Waarbij we onze expertises bundelen tot één krachtig geheel.

  De opleiding zelf is een gave indoor en outdoor mix van Yvonne’s opleiding Systemisch Werk (4 blokken) en mijn opleiding Natuurcoaching (4 blokken). Waarbij nog een dag ademwerk middels verbonden ademhaling, en lichaamswerk middels bodydrumreleasing. Die ik heb toegevoegd omdat beide ook zo diep en krachtig werken als de andere methoden. Alle technieken die je tijdens de opleiding leert toepassen, hoe simpel soms ook, brengen diepe processen op gang, ter ondersteuning van anderen. Allemaal met het doel weer te herinneren wie je werkelijk bent.

  Er is geen directere omgeving dan de natuur om dat weer te herinneren. Jouw ware natuur. En ook het diep werk met de technieken daar en het diepe opstellingswerk maakt je bewust van je maskers en patronen die je doen vergeten wie je altijd al was.

  Daarom laten Yvonne en ik ook de voor ons meest essentiële thema’s/onderdelen, waar de oorsprong ligt van alle issues, voorbij komen. Te weten: de bron, vader, moeder en het innerlijk kind/zieledelen. Op deze manier ga je tijdens de opleiding ook zelf door een diep innerlijke reis heen terug naar jezelf. Nodig om ook anderen hierin te kunnen begeleiden.

  De opleiding vindt plaats in 8 maandelijkse 2-daagse blokken op donderdag en vrijdag. De data zijn: 25/26 april – 16/17 mei – 6/7 juni – 4/5 juli – 12/13 september – 17/18 oktober – 7/8 november – 19/20 december.

  Tussentijds gezamenlijk oefenen met een oefenboek uit de opleiding is een pre. Daarnaast worden er ook readers gemaild.

  De kosten bedraagt €3300.
  Voor meer informatie zie de website van Yvonne: https://www.samensystemischwerken.nl/jaaropleiding…/

  Stuur me een bericht als je geïnteresseerd bent.
  Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.
 • 5 t/m 8 december 2024Mannen Retraite Steyl
  Samen met meester in lichaamswerk, Tai Chi en meditatie Tim Wirds faciliteer ik een krachtig diepgaand 4-daags mannenretraite. In het prachtige klooster het St. Michaëls Missiehuys in Steyl (Limburg), gelegen aan de Maas. In je draag je het geheim tot man zijn. Verbonden met je diepste waarheid. Voorbij de patronen die je nu gevangen houden. We gaan als groep door een diep innerlijk proces om in onszelf thuis te komen. Inclusief volledig verblijf €750. Maximaal 11 plaatsen beschikbaar.
 • Divine Union Retraite – Samen met Yvonne faciliteren wij een 2-daagse retraite op een prachtige locatie. De retraite draait om Diep verbinden met jezelf en met elkaar. De eerstvolgende vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024.
 • Transformatie Retraite – Last but not least, faciliteer ik vanaf 2024 mijn nieuwe 1-daagse transformationele reis. Waarin we het diepste proces doorlopen dat ik je kan bieden. Werken aan de oorzaak van alle ‘problemen’. Tijdens deze 1-daagse retraite gebruik ik mijn 2 lekkerste kersjes op de taart. In de voormiddag werken bij de wortels, gelegen in de moeder- en vaderwond in je verleden. Vervolgens stappen we met systemisch werk terug in jouw Kosmische Koninkrijk. Gewoon zomaar omdat het kan. Als jij diep snel wilt gaan, dan is deze dag voor jou💎 Deelname: €444,
  –>> De eerstvolgende is vrijdag 24 mei 2024 omgeving Amersfoort (10u tot 17u) <<–

Als je aan één of meerdere evenementen wilt deelnemen of meer informatie wilt, stuur me dan een mail via onderstaande knop, of app me.

Ik ben geïnteresseerd in deelname
nl_NLNederlands