Victor (56 jaar) over het coachtraject met Coen

Impact

Ik twijfelde vooraf aan het traject omdat ik dacht dat je alleen naar een hulpverlener gaat als je al in de kreukels zit. En dan ben je eigenlijk al een zwakke broeder, je hoort er niet bij. En ik zag op dat moment niet dat ik me door coaching anders zou kunnen voelen. Maar vanaf dag één ging er een totaal nieuwe wereld voor mij open en ontdekte ik de impact van mijn eigen gedrag en mijn eigen manier van leven. Vooral de dingen benaderen vanuit mijn hoofd.

Quality of Life na 30 jaar

Wat ik 30 jaar niet voor elkaar heb gekregen, doe ik nu wel. Ik kreeg persoonlijke inzichten en verruiming van mijn blikveld, een betere relatie met mijn vrouw, mijn kinderen en mijn omgeving. Ik geniet nu meer uren per dag van mijn leven en geniet van de kleine dingen en kan ze zien. Het geeft me Quality of Life.

Balans tussen ratio en gevoel

Wat ik heel prettig vind aan Coen’s manier coachen, is dat hij een fijne theoretische basis heeft en hij heel helder die dingen aanbiedt waar iemand om vraagt en vervolgens net iets meer biedt. Waarbij hij iedere keer de balans legt tussen gevoel en het verstand en dat maakte het voor mij veel makkelijker om het te verwerken, accepteren en toe te passen. Dat vond ik heel prettig.

Natuur brengt gevoel en rust

Daarbij was coaching in de natuur nieuw voor me. Door de natuur ging ik veel meer naar mijn gevoel en emoties toe en de natuur geeft rust. Het hielp mij om vrij snel uit de dagelijkse sleur te komen en achter me te laten.

Aanbevelen

Coen’s coaching zou ik eigenlijk aan alle mannen willen aanbevelen, het zou voor iedereen goed zijn. Vooral alle mannen waarvoor hun situatie niet goed voelt, die in een sleur en frustratie terecht zijn gekomen en die de wil hebben om te veranderen. Daarvoor zou dit geweldig zijn.

Dit had ik eerder moeten doen

Ik had dit gewoon 30 jaar eerder moeten doen, dan had ik een kwalitatief beter leven en beter huwelijk gehad en had het heel veel stress en frustratie kunnen voorkomen. Ik heb door dit traject zoveel leuke positieve momenten gehad, door wat ik geleerd heb en doe en hoe ik veranderd ben. Dat levert me zoveel Quality of Life op. Ik zie nu dat de kinderen zoveel toenadering zoeken naar me. Het is nu een leuke sfeer, heel ontspannen en dat raakt mij diep.

 

Wil jij ook met mij op pad en in een uur gratis en vrijblijvend helder krijgen hoe jij je leven verandert? Meld je aan voor een gratis sessie!

Of twijfel je nog? Misschien vind je bij de veelgestelde vragen de antwoorden die je zoekt of neem contact met mij op. Ik sta je graag te woord!

nl_NLNederlands